maandag, juli 17, 2006

De terugkeer van Jahjah

We mochten het alleen wensen: Dyab Abou Jahjah geeft aan terug te keren naar Libanon. Die man was illegaal in ons land, stichtte een privé-militie en mocht nog altijd blijven. Vind maar eens een ander land waar dat mogelijk is!

Jahjah suggereert dat hij naar Libanon gaat om te vechten. Ik geloof er niets van. Het vergt weinig moed om als BM (bekende moslim) een winkelruit langs de Meir aan diggelen te slaan, maar in Haifa durft hij dat niet. Volgens mij gaat hij in Libanon zitten bibberen in een schuilkelder en wil hij daarna als zelfgedeclareerd martelaar terug naar België komen.

Bekijk ook de kaart van de Arabische Natie die hij meegeeft (hiernaast). De grond waarover Toaregs van de Westelijke Sahara zwerven, wordt geannexeerd. Eritrea wordt als Arabisch bestempeld. De zwart-Afrikanen van het zuiden van Soedan zullen de Sharia slikken. Israël bestaat niet meer. Een apart statuut voor de Koerden in Irak en Syrië?

Jahjah maakt ook abstractie van de onderlinge verschillen in de Arabische Natie. Marokko en Algerije zijn geen beste vrienden. In Irak vechten de sjiieten en soennieten een burgeroorlog uit. En vraag eens aan alle Arabische regeringsleiders wat ze vinden van Kadhaffi.

0 Reacties:

:
:
:

BloggerHacks

<< Home